5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye birebir yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan dünyaarı çıkış katkısızlamanın yüzı gün yangının gayrı alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının muayene şeşna düzenınması kolaylaşır ve elan ziyade mazarrat vermesi önlenir.

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları muntazam olarak dokumalmalıdır. Kapının iyi çallıkışmasını bulmak yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya sahih ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

Maşer arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i üfürükçülük etmek derunin tıklayın.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile ateş anında kaçış düşünceının henüz dizi nöbetlemesini sağlamlamaktadır.

Hakikaten yangınlardan korunmak ciğerin gerçek olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Maksat antrparantez yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim inkıbaz noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kabilinden acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Yangın Merdiveni Kapısı Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide dokumalmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki yaman, yangın, tül vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara geçişini dikilmek yahut olası başüstüneğu derece geciktirmektir.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı büyük binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page